Pengalaman Pertama Menggunakan Xiaomi Redmi 3s

redmi 3s

Aku baru je pakai phone Xiaomi Redmi 3s ni. Tak sampai pun sebulan tapi rasa macam dah layak untuk tulis review. Ekekeke. Kalau korang berminat nak beli, boleh usha Lazada atau 11Street.

Kenapa memilih Xiaomi Redmi 3s?

Phone ni antara termurah dan dalam lingkungan bajet aku la. Boleh didapati sekitar RM600.¬†Antara fungsi dan spesifikasi yang menarik adalah memori 3GB/32GB storan, bateri berkapasiti 4100mAh, GPU Adreno 505 dan ada pengimbas jari. Continue reading “Pengalaman Pertama Menggunakan Xiaomi Redmi 3s”